Crosul Loteriei Romane Cluj

Fata_Flyer_Cros_CLUJ.jpg

“Alearga pentru Sanatatea Ta !” la Crosul Loteriei Romane Cluj.

In data de 3 octombrie a.c., Loteria Romana organizeaza cea de-a XIII-a editie a Crosului Loteriei Romane. Acest eveniment este o invitatie catre toti cei care iubesc sportul si competitia.
Crosul Loteriei Romane la Cluj !

La Cluj, startul Crosului Loteriei Romane se va da la ora 11:00, din Piata Unirii iar inscrierea participantilor la competitie se face in ziua desfasurarii crosului, in intervalul 8:00 – 10:45, la punctele special amenajate in zona de Start.
La Cluj, traseul pe care se va desfasura Crosul Loteriei Romane este urmatorul: Piata Unirii (Start) – Bd. Eroilor – Piata Avram Iancu – Str. Cuza Voda – Piata Mihai Viteazul – Str. Gh. Baritiu – Str. E. Isac– Str. Ghe.Sincai –Str. Napoca – Piata Unirii (Sosire)

Loteria Romana pune la bataie pentru Crosul Loteriei Romane din Cluj 50 de premii deosebit de atractive.

Premiile cap de afis sunt cele doua autoturisme puse in joc !

Scutere, camere video si foto, televizoare LCD sunt, de asemenea, premii importante de care vor beneficia castigatorii Crosului Loteriei Romane Cluj.
Primele trei catedre de sport ale scolilor/liceelor, care vor atrage cei mai multi elevi participanti la Crosul Loteriei Romane Cluj, vor fi premiate cu cate un TV LCD.


Sursa: Loteria Romana